Followers

Tuesday, August 25, 2015

Teaser Pendaftaran Kampus Satelit Ciast Sept Intake 2015




Alhamdulilah saya telah pon selamat menukar kerjaya yang lain, bukan sebab tak sesuai tetapi disebabkan oleh ada peluang rezeki yang lain untuk saya..& juga mungkin rezeki orang nak berkahwin ke... [hehehe.. iye ke... alhamdulilah ]

tak sempat nak menghupdate selalu dekat belog ini... rasa dh berhabuk penuh dh sawang agaknya dalam belog ini... almaklumla sibuk yang tak berapa sibuk then keadan kesihatan yang tidak mengizinkan..

but now im already sihat dari Endometriosis but perlu jugak checkup after habis enjektion Lucrin Depon. wow hanya oranga yang mengalami je yang tahu rasainya kesan sampingan ubat ini.. :( hope xperlu lalui dh lagi perkara ini memandangkan nanti akan bertukar status.. [doakan supaya saya sihat semula seperti sedia kala sebelum majlis nanti.. ]

klo boleh ceritakan pengalaman kan, xtahu la berapa enty baru mau habis.. but jika da kelapangan saya akan kongsikan kepada readers yang tak berapa nak ada nie[bajet amcam ada org baca yea ]

disini saya selitkan beberapa keping dahulu yea..kalo ada kelapangan saya ceritakn lagi dalam entry akan datang... semuanya masih dalam penyusunan semula n perancangan sebelum menerima 1st batch pelajar VTO keluaran Campus Satellite Ciast ILP Kepala Batas. 


p/s: nak tido penat menyusun banquet pelajar untuk taklimat , LDK dan sesi pendaftaran pelajar nanti.. XOXO ;) opps lupa beritahu yg best dkt tempat baru sebab semuanya baru2 n peralatan pon disedaiakan & baru.. all nice but not fully finish yet fasilities on building CSC ILP Kepala Batas
 

cover pendaftaran
KAMPUS SATELIT CIAST

PETUNJUK ARAH
caption on wall

LALUAN KE OFFICE KAMPUS SATELIT CIAST




Ruang parking kereta Pegawai CSC






Thursday, August 13, 2015

Kursus Refresher & New Work [ThrowBack]




Kursus refresher csc ciast ogos 2015..
Penempatan hostel terhad.. alhmdulilah ada rezeki dpt stay hostel..
Makan semasa kursus pon disediakan.. alhmdulilah..
Peserta pon selected 16org di pelbagai cawangan csc ciast..
Alhmdulilah dapat kembali ke ciast setelah sekian lama tinggalkn sini..
.....
Pembaharuan di ciast sejak sekian lama tidak jejakkn kaki di hostel blok R.. 2012-2015
¤katil besi ke kayu,
¤almari jenis besi ke almari kayu cntik, 

¤dr ada kipas ke ada aircond
But air cond dr blik tingkat 3 shaja y mengadap komuter dan bilik tengah.. bagi blik pelajar xde aircond..hrap maaf..
......
#ciast
#refresher
#vocationaltraningofficer 
#ogos2015 
#intakeSeptember015




Assalammualikum n morning... :) ;)
Alhmdulilah masih dipanjangkn umur tuk bernafas.. 

alhmdulilah juga selamat sampai ke tempat baru.. Moga ianya baik2 n berjalan lancar.. inShaAllah.. Amiinn..Semoga kerja disini diredhai n dirahmati.. 

Semoga kerjasama y baik dr csc ciast n ilp kepala batas.. .......
#newplace
#newwork
#newenviroments
#campussateliteciast
#cscilpkepalabatas
#lapordiri





https://instagram.com/p/6TXPNGnYq27L74HUsV10jZwZn49Jb0RHJ8NTw0/?taken-by=enaamir