Followers

Friday, April 10, 2015

Pemusnah Sel Kanser

Pemusnah Sel Kanser
Ramai kwn2 yg dh mnggal & akn mnggal disebabkn kanser skrng ni. Air lemon panas boleh menolong anda seumur hidup

Harus baca dan sebarkan walau anda sibuk.

1. Lemon panas membunuh sel kanser.

2. 2-3 hirisan lemon dicelupkan dalam 1 gelas air panas, boleh menjadi air alkaline

3. Bermanfaat bagi tubuh, diminum tiap hari sngat bermanfaat bagi siapa sahaja.

4. Air lemon yang panas akan menghasilkan sejenis zat anti kanser yg terasa pahit, menjadi ubat kanser yang ampuh dalam perubatan moden.

5. Air lemon dingin hanya mengandungi vitamin C.

6. Ibarat tomato, harus dimasak terlebih dahulu baru blh muncul Lycopene yg bermanfaat.

7. Air lemon panas terbukti boleh menekan pembengkakan dan tumor dan boleh bantu atasi segala jenis tumor.

8. Lemon Extract boleh  melemahkan sel kanser ganas tapi tidak merosak sel normal.

9. Citric Acid dan C Polifenol yg terdapat dalam juice lemon boleh menyesuaikan tekanan darah dan mencegah penyumbatan saluran darah, menyesuaikan sirkulasi darah, mengurangi penggumpalan darah.

10.  Habis baca harus beritahu orang lain, sebarkan kasih sayang.

Wednesday, April 8, 2015

Lupron Depot / Lucrin Enjection

ubt tu sbnrnya tuk stopkn hormon drpd aktif(lelaki@pmpn)...
Bagi lelaki bg mrawat@mgawal drpd symptom2 mgaktifkn kanser prostat...
bg pmpn digunakn tuk mrwat & mengawal symptom endo(pmbtukn drah dkt uterus)..


ksn smpingn ubt "lupron depot" ni adalah :-
1. cpt bpeluh - its me
2. mudah rsa pnt ~ its me
3. tdo bpeluh ~ its me
4. flushing(pitam)
5. skit kpala/migrain ~ its me
6. perut meragam ~ its me
7. ptumbuhn jerawat~ its me
8. lengguh pd bhgian muscle/joint
9. susah tdo (pada 1st enjektion lepas operate pada saya )  ~ its me
10. ketidakselesaan pd bhgian sulit wanita(kering) ~ its me
11. menurunkn keinginan seksual
12. pening
13. rsa skit pd bhgian injek(pngung)
14. pendarahan yg x stabil
15. sakit bahagian tpak kaki
16. buah dada brubah(kecut,kurg anjal/montok) ~ its me

ksn smpingn hnya akn tjdi apabila btrusn dpt/injek ubt tu..tp akn kmbli normal slps 
2bln x amik ubt tu.. ksn smping lain, adalah :-
1. lengguh2 badan
2. berat badan yg mudah mngkat
3. x slesa bahagian dada(ssk nfas/batuk/skt tekak)
4. air kncing lebih banyak dr sebelumnya
5. high blood sugar
6. pandangan mata kabur

Saturday, April 4, 2015

~Dotters of Mohd DIn Birthday Giveaway~


 

http://heartykisah.blogspot.com/2015/03/dotters-of-mohd-din-birthday-giveaway.html
klik pada image :D
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 1. Buat satu entry mengenai "Dotters of Mohd Din Birthday Giveaway". 2. Follow & Like Da Colourful Of Heart Rara Boutique 3. Copy url dan paste kat komen.. Tarikh Tutup : 30 April 2015 Hadiah akan diberi berdasarkan cabutan nama blog oleh kakak saya.. Terima kasih atas penyertaan anda.. ^_^ Wassalam...

Copy and WIN : http://ow.ly/KfYkt
    
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 1. Buat satu entry mengenai "Dotters of Mohd Din Birthday Giveaway". 2. Follow & Like Da Colourful Of Heart Rara Boutique 3. Copy url dan paste kat komen.. Tarikh Tutup : 30 April 2015 Hadiah akan diberi berdasarkan cabutan nama blog oleh kakak saya.. Terima kasih atas penyertaan anda.. ^_^ Wassalam...

Copy and WIN : http://ow.ly/KfYkt
 



Dengan ucapan
Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
akhlak yang terpuji, 
pekerti yang mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.


This msg has No Fat
No cholesterol n No Addictive
this is all natural except, with a lot of sugar. 
But it can never be as sweet as the one reading it.
Happy Birthday
 
 


TARIKH TAMAT : 30 - 04 - 2015
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 1. Buat satu entry mengenai "Dotters of Mohd Din Birthday Giveaway". 2. Follow & Like Da Colourful Of Heart Rara Boutique 3. Copy url dan paste kat komen.. Tarikh Tutup : 30 April 2015 Hadiah akan diberi berdasarkan cabutan nama blog oleh kakak saya.. Terima kasih atas penyertaan anda.. ^_^ Wassalam...

Copy and WIN : http://ow.ly/KfYkt


Alhamdulillah, sempena kedatangan hari penuaan saya (29.03.2015) dan kakak (24.03.2015) dalam beberapa hari lagi, disini saya ingin memberikan birthday giveaway kepada beberapa orang yang bertuah.. Macammane nak join ek??.. Mudah je.. SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 1. Buat satu entry mengenai "Dotters of Mohd Din Birthday Giveaway". 2. Follow & Like Da Colourful Of Heart Rara Boutique 3. Copy url dan paste kat komen.. Tarikh Tutup : 30 April 2015 Hadiah akan diberi berdasarkan cabutan nama blog oleh kakak saya.. Terima kasih atas penyertaan anda.. ^_^ Wassalam...

Copy and WIN : http://ow.ly/KfYkt
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 1. Buat satu entry mengenai "Dotters of Mohd Din Birthday Giveaway". 2. Follow & Like Da Colourful Of Heart Rara Boutique 3. Copy url dan paste kat komen.. Tarikh Tutup : 30 April 2015 Hadiah akan diberi berdasarkan cabutan nama blog oleh kakak saya.. Terima kasih atas penyertaan anda.. ^_^ Wassalam...

Copy and WIN : http://ow.ly/KfYkt

Friday, April 3, 2015

Aprikot Seed Produk





softgel capsule apricot kernel oil

Minyak biji aprikot yang dikapsul dalam bentuk softgel. Minyak biji aprikot yang mempunyai 
beberapa khasiat  Insya Allah dapat menyembuhkan penyakit seperti : 
Merawat & membunuh kanser


· Merawat penyakit kencing manis
· Merawat penyakit jantung
· Merawat penyakit gout
- Anti penuaan
· Mengurangkan risiko penyakit Parkinson & Asma
· Mengurangkan berat badan
· Melancarkan sistem penghadaman
· Melancarkan sistem peredaran darah
· Seimbangkan kandungan gula dalam darah
· Menurunkan kolesterol dalam darah
Cara pengambilan :
1-2 biji 1X  sehari.
Hanya RM16.00 sekotak. Terdapat 30 kapsul gel. 



NOTE
p/s: masih dalam proses percubaan makan baru saja start makan 1/4/2015, inshaAllah jika niat betul dan baik Allah akan permudahkan.. InshaAllah.. produk ini mampu milik dan terdapat 30kapsul didalam nya so sehari hanya sebiji sahaja. kalo nak cuba produk lain keluaran seperti Afdhal, Ordalin ,MAS(miracle aprikot seed) ,Apricon , Cataylst bagi yang mampu untuk maintainkan setiap boleh cuba produk ini..







    others link  berkenaan aprikot seed kredit to : 




    Thursday, April 2, 2015

    GST 01April2015


        
    Alhamdulilah hari ini genap suda 28 hari selepas pembedahan cysts chocolate/endometriosis.. 
    Semuanya makin baik yg penting aktiviti tidak lagi seperti dahulu dan agak terbatas
    pergerakkan nya.. Makanan harian nya masih pantang,even seafood pon xambil lg dan
    makan yg boleh membuatkn ia gatal, nanah dan luka lambat sembuh.. 


    Makan ayam setelah 2minggu lebih selepas operation tetapi sebelum itu ayam sudah
    pantang/tak makan sejak 1bulan lebih sebelumnya... kiranya sebelum operation lg memang tak
    makan ayam sebab kalo makan on the spot akan rasa sakit pada cysts tersebut. InshaAllah
    sekiranya ada masa sy akan sambung tentang endometriosis lg.. :D


    Kembali pada topik asal...


    Pada 1 april lepas, sudah tahu GST akan dijalankan, kononnya prabayar pon dikenakan cas. 
    Pada pemikiran diri ini mungkin kalo topup di kedai2 luar, 7e(Seven E) dan tempat lain. So alkisahnya 
    buka la maybank2u untuk topupkan macam biasa.. bila dh buat pemilihan prabayar,tup2 tengok kena juga GST siap dah tetapkan lg nilainya... adeh.. makin kurang la lagi duit dlm bank asyik kena tolak tuk GST ja..



    Setiap company/syarikat yang berdaftar dengan KDNKK / Kastam bagi perlu mempamirkan  / perlu menunjukkan "No Pendaftaran GST" pada resit yang dikeluarkan pada pelanggan. Sekiranya company menggunakan Resit biasa(resit tulis pakai PEN) yang tiada cetakkan Resit Berkomputer perlu juga mempamirkan/ perlu menunjukkan"No Pendaftaran GST". Sekiranya tiada pelanggan boleh membuat semakan pada website KDNKK/KASTAM untuk membuat aduan..