Followers

Sunday, February 22, 2015

Aina&ShazMeer Enggangement





Wah dah lama berhabuk pon belog nie dah owner nye sibuk,banyak benda nak pikir nya
 [eh yeke sibuk]..

text dari Fatin Liyana :
 Ehem. Sebenarnya berkali-kali aku berfikir, sama ada mahu update pasal pertunangan aku ke tak. Sebabnya bertunang je pon, bukan nikah. Lagipun untuk majlis pertunangan ini lebih baik kalau tak digembar-gemburkan. Tapi yang tak syoknya bila blogger lain kumpulkan gambar pertunangan aku (melalui instagram kawan-kawan, saudara-mara aku)  Haaa baru ingat nak buat surprise... kengkonon sweet ngat orang tak tau wolls dah bertunang tup tup dah kawin.


ingatkn nak buat gitu jugak senyap2 je & orang2 tertentu je gtahu sebab baru bertunangkan 
bukan nikah lagi,lain la nikah boleh gembar-gempurkan..
buat pon dalam majlis sederhana family,sanak saudara & kawan2 opis yg datang..
thanx kawan2 sudi memeriahkan majlis :)






 


 
just simpe pelamin



otw nak ke mini pelamin biasa2 ja..







bersalam dengan MOM IN LAW



serupa kah...heheheh :)



my backbones mybonding sibling.. love u




 
my sis frewn and a close with our family



wish from my dear cousin.. masing2 jauh.. thanx cuzie... 







but not least my photographer... trma kasih anis... :)




  ♥  family.. my all, my love, my life, my breath.. without them im nothing mostly my lovey parents 











dh bertukar status sebagai tunangan kepada MR SHazMeer :)










1 comment:

CikMai said...

congratulation. may Allah bless both of you <3