Followers

Tuesday, March 25, 2014

New Buddies as TeamMate Working



salam sejahtera.
1st, kalo boleh sama2 kita mendoakan untuk Penumpang+Crew MH370.
Al-Fatihah..

Secara rasminya setelah men'yain' kontrak bersama CareerExcel selama 6 bulan
sebagai Customer Service Profesional TM Unifi..
nampak macam GAH je bunyi tapi disebaliknya...macam2 yang perlu dilalui.


sebelum melepasi dan menerima jawatan sebagai CSP ini :
+ Exam BM,BI,MATH
+ Interview (beramai2)
+ Typing Skill
+ Assessment Reading + Listening (Macam MUET)
+ Technical Test (for technical team CSP Unifi )

alhamdulilah,berjaya mengharungi kesemunya walaupon bermacam2 ujian..
macam my MOM kata ujian mengalahkan nak masuk exam SPA 
betul la "USAHA TANGGA KEJAYAAN"..

nak pergi tempat interview dulu bukan main susah lagi sehingga perlu pakai GPS someone :)
pakai GPS pon kadang2 boleh salah jalan sebabnya silap taip ROUTE yang dikehendaki..


NOW, my last training but until melepasi last exam iaitu OJA (On Job Assessment)
means kena melepasi ujian jawab call live dengan customer(real) dan cuba solve kan masalah mereka.
tetapi hanya masalah teknikal sahaja yang diterima..
baru lah boleh memegang jawatan sebagai CSP di TM Unifi Centre,PFCC


p/s: WISH ME LUCK


laluan hari ke tempat kerja



all my TeamMate


lukisan untuk sambungan fiber to the home

only punjab girls "I'm HUNGGRY..dont mess...hehehehehe" :)

Kata2 trainer..'blur2 sotong' dan..yg paling pemes "OK GOOGLE" !!!

Take 5 before bta

My New Friend at PFCC


Last but not least :) 






1 comment:

Liniey Nor said...

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)