Followers

Tuesday, December 31, 2013

Giveaway : VirtualMalaysia.com Promotes VMY2014 [26 orang pemenang bertuah]

Salam,


VirtualMalaysia.com dengan baik hatinya, nak bagi hadiah banyak untuk promote diorang punya website yang juga merupakan website yang boleh dirujuk/dipercayai untuk tourist/travel sempena Visit Malaysia 2014! Jom usha Hadiah dulu ye! Jumlah hadiah adalah 26 dan Pemenang yang terpilih seramai 26 orang!

1. VM merchandise (T-shirt/Payung/Mug) + RM10 mobile top up = 3x

2. Payung Virtual Malaysia = 3x
3. T-Shirt Virtual Malaysia = 3x
4. Mug Virtual Malaysia = 3x
5. Long Chiffon Skirt (Yellow) = 1x
6. Long Chiffon Skirt (Blue) = 1x
7. Long Chiffon Skirt (Red) = 1x
8. 5 keping Voucher 10% Cupcake Lily Cafe = 10x
9.  Shawl (Handmade by Salju) = 1x

Jom tengok gambar-gambar hadiah, kalau bagi list je, xde la excited sangat kan? Hehehe 











Okay tak hadiah? Ni baru first give away taw, next time diorang akan offer hadiah lagi masyuk! hehehe. 


Cabaran : 

Kena pergi page ni : http://www.virtualmalaysia.com/ , then pergi section VMY2014 dan pilih article pilihan korang. 

Visit Malaysia Year 2014 Boost : Malaysia Ranked 11th in the World for English Ability


saya memilih artikel ini kerana saya percaya rakyat malaysia mampu untuk berbicara dalam
 bahasa Inggeris. Walaupon tidak fasih tetapi boleh memahami apa yang disampaikan dan
mencuba untuk membalasnya walaupon menggunakan ayat yang mudah. 
Saya tahu rakyat Malaysia antara salah satu negara Asiayang tidak gentar untuk bercakap 
dengan orang luar (foreigner) dalam berbahasa Inggeris.
Ini kerana kerajaan sudah membiasakan rakyatnya mempelajari bahasa Inggeris sejak
dibangku sekolah rendah mahupon di taska-taska. 





Nak join? Clik link dibawah! :)

http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/giveaway-virtualmalaysiacom-promotes_27.html

 Hehehe . Simple jeee. Cepat join ramai-ramai! ajak kawan-kawan :)


Contest End : 31th December 2013! 



1 comment:

Nurul Faiz said...

good luck :)
sy pon join...