Followers

Tuesday, September 17, 2013

Apakah tandanya ini?





mood masih dalam keadaan tak berapa sihat then dengan sakit kepala..
bila tak pergi kerja(mc) ingatkan boleh la rehat dirumah dengan senang lenang tapi tak boleh jugak..
ada jer masalah dari tempat kerja kena bawa balik rumah..



dengan esoknya(18.09.13) kena buat marketing di sekolah menengah jalan kebun taklimat berkenaan IT..
adoi.. macam mana nak buat nie..?? :( dengan badan pon suam2 kuku je..




back to our topic for today..[speaking pulak yea :)]
tak tahu la sekarang nie suka sangat2 tengok gambar baby yang baru lahir dekat FB kengkawan..
nak anak sedara mmg lambat lagi la kan cumanya kalo anak sendiri, 
insyallah ada jodoh ada la.. :) doa2 dicepatkan la..heheh
tak tahu la kenapa..? ada simptem2 macam nie tak ? punca terjadinya..?
banyak nya tanda soal [?] hehhe 
ke kira standard la perempuan memang sukakn bayi dan kanak2 




No comments: