Followers

Friday, March 15, 2013

Chantek Dress Special Anniversary Giveaway! #2





 
Syarat syarat penyertaan.
1. Like facebook chantekdress (LINK FB CHANTEKDRESS)
2. Peserta hanya boleh menyertai salah satu sahaja, samaada melalui Facebook, atau melalui blog.
Kategori Blog
1. Mula - mula, letak banner chantekdress di blog masing-masing. 
Make sure ada link ke blog chantekdress ya.
2. Buat satu entry bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"
3. Dalam entry tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, hantarkan link blog (link entry GA) anda melalui email, chantekdress@gmail.com atau boleh comment pada link ini. Tetapi saya nasihatkan anda email sebab saya nak tahu butir-butir peribadi seperti nama dan phone number.  Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.

Hadiah untuk kategori blog

1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
4. Tempat keempat - Dress bernilai RM50
5. Tempat kelima - Fashion belt dan keychain

Bagaimana pemenang dipilih??
1. Pemenang dipilih berdasarkan entry yang menarik dan cabutan bertuah, juga top referring URL!

Bila start GA dan tamat GA??
Tarikh mula pada 11 March 2013 dan berakhir pada 1 April 2013..


~BLOG CONTEST~

CHANTEK DRESS adalah satu daripada beribu blog online yang menjual pelbagai jenis
pakaian wanita yang mengikut peredaran masa sekarang ini..


Mission
Untuk mencantikkan dan melengkapkan pemakaian gadis-gadis semasa, mengikut fesyen dan sesuai untuk semua saiz.



so kalo anda semua ke belog or FB Official pasti anda pon bersetuju dengan misi
yang dipilih oleh ownernya :)


________________________________________________________________


saya tertarik dan suka dengan design " Peplum " dari Chantek Dress

sekarang nie memang banyak la yang menjual PEPLUM yang pelbagai bentuk dan warna semestinya,
kerana setiap orang ada warna kegemaran tersendiri.

apa yang menariknya mengenai PEPLUM ini, ada design yang labuh dan menepati ciri-ciri
menutup aurat dan boleh digayakan bersama skirt, palazo atau slack.
PEPLUM ini ada ciri-ciri girl-girl dan amat sopan bila memakainya :D




  Code : Luna Peplum Blouse TOPS-0123




Code : Dania Peplum Blouse Version 2 TOPS-144



so saya memilih untuk join melalui blog,senang sikit :d
alamak,gambar sorang tiada so boleh la kan gambar ramai :) 





ini adalah contoh baju yang dibeli dari CHANTEK DRESS

maaf la tiada gambar seorang dan gambar penuh. hanya ini yang mampu :D


jenis : dress maxi
name: ADELE PLAIN MAXI with CARDIGAN
jenis cotton dan selesa bila dipakai..
walaupon Cardigan yang diberi labuh boleh jugak pakai dgn cardigan lebih singkat or pakai jacket.

ia boleh dipelbagaikan & lagi cantik kalo digayakan dengan kasut heels/boot

even kalo berpeluh ia tak melekat pada badan.



saya tertarik dan suka dengan design " Peplum " dari Chantek Dress

sekarang nie memang banyak la yang menjual PEPLUM yang pelbagai bentuk dan warna semestinya,
kerana setiap orang ada warna kegemaran tersendiri.

apa yang menariknya mengenai PEPLUM ini, ada design yang labuh dan menepati ciri-ciri
menutup aurat dan boleh digayakan bersama skirt, palazo atau slack.
PEPLUM ini ada ciri-ciri girl-girl dan amat sopan bila memakainya :D




  Code : Luna Peplum Blouse TOPS-0123




Code : Dania Peplum Blouse Version 2 TOPS-144