Followers

Tuesday, February 12, 2013

Mulawa Bawal- Amrina


Mulawa Fashion 
 

memperkenalkan produk baru iaitu Mulawa Bawal- Amrina.



 seperti yang kita ketahui Mulawa Fashion  mempunyai pelbagai jenis rekaan tudung
dan sekarang ia mempromosikan produk baru.
 
 
Bezanya tudung Mulawa Bawal- Amrina dengan tudung yang lain adalah 
hasilnya tudung bawal kosong yang boleh dipakai 
seakan-akan 2 layers. Yang penting , bentuk 4 segi masih 
di KEKALkan.
 
Bestkan :)  
 
jum scroll ke bawah untuk tengok tudung :)
 Mulawa Bawal- Amrina
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Nampak tak effect 2 layers tu.
Sape yang minat kosong pun ada, sape yang minat letak manik pun boleh :)
Nampak kan.perbezaan nya dibahagian luar ada 2 layer
Ni pulak, view dari belakang.
Bidang 50" pun ada jugak . material kain utk bidang seperti ini lebih tebal dan tak jarang..

Cara Pemakaian Tudung Mulawa Bawal- Amrina


1. Bayangkan 4 segi warna ungu tu tudung 4 segi kita

2. Tepi dia yang ada warna hijau dan kuning tu ialah jahit tepi tudung
Jahit tepi ni sebenarnya 2 side ....bahagian yang kita letak kat luar dan bahagian yang kita letak kat dalam....
Bahagian dalam ni, bahagian yang kita panggil "TERBALIK" kalau kita TERpakai kat bahagian luar...

- Warna kuning dijahit terbalik ...
- Warna hijau dijahit macam biasa... means, bahagian jahit tepi yang betul utk diletakkan pd bahagian luar

3. Nampak garis putus2 tu?... itu maknanya kita tarik point A ke point B utk jadikan bentuk 3 segi...macam bila kita nak pakai tudung tu... Dan!!!! automatik jahitan jahit tepi dua2 side tu akan jadi dua2 betul utk kita letak kat bahagian luar ...ataupun, bila dilipat, jahit tepi point A terus jadi warna hijau macam point B tu..
( OMG..susah gak nak explain guna ayat2 cinta ni...) harap korang dapat imagine la ye...

4. Jadi, dapatla kita gayakan tudung ni ala2 2 layers.....dulu, bahagian yg pendek sikit tu, kita letak kat dalam..sekarang boleh letak kat luar sbb jahitan tepi dia dah di buat cam kat atas tu..so, tak de la orang nak cakap kita pakai tudung TERBALIK...

5. Tapi kalau nak pakai cam biasa pun masih boleh:) .

kalo nak tengok pilihan yang lain boleh ke sini 
>>Mulawa Bawal- Amrina

No comments: