Followers

Monday, December 3, 2012

Year End Giveaway By Cik Bunny

klik here to join


How To Join: [senangkan blogger lain]
  1. Terjah 3 page ni sampai loading habis: http://bit.ly/kzpKNihttp://bit.ly/RuUTqq dan http://bit.ly/T3gima
  2. Follow blog ni dan my blogshop.
  3. like facebook fanpage InspireBunny [dot] Blogspot , Bunny Inspired dan subscribe my fb acc.
  4. Buat entry bertajuk "Year End Giveaway By Cik Bunny" , letak banner giveaway dan link entry giveaway ni dalam entry korang. COPY BANNER DI SINI.
  5. tinggalkan LINK ENTRY GIVEAWAY ni di bahagian komen blog ni. Kat tempat lain tidak diterima. Pastikan betul betul patuhi semua syarat diatas. Jika tidak, bukan sahaja kemenangan ditarik balik malah terlepas update penting giveaway ni (tak tanggung =p)  
  6. Jika ada twitter dan ig, Follow my twitter: https://twitter.com/InspireBunny dan instagram: http://instagram.com/inspirebunny (atau twitter/instagram: @inspirebunny).
  7. share this giveaway sebab Cik Bunny nak bagi hadiah online kalendar Hello Blogger 2013 kepada semua peserta yang dah join ga ni sebagai tanda penghargaan (sekiranya ga ni terima lebih dari 100 penyertaan).

    klik SINI untuk senarai hadiah lebih jelas
    hadiah mungkin ditambah dari semasa ke semasa 


    Tarikh tutup: 3 Januari 2013 (11:59pm) 
    (mungkin diubah pada bila bila masa)
    Juri: random.org atau cabutan manual, bebas dari rasuah punya XD

    8 comments:

    LiFe oF GeneviEve said...

    http://melheartmrssomuch.blogspot.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

    Dari giveaway by cik bunny...

    Singgah dan follow. follow me back. thanks :)

    Adie Zaff said...

    http://adiezaff.blogspot.com/2012/12/official-year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

    nur hayati said...

    hi..dari segmen yg sama..da follow sini.. :)

    http://norofficial.blogspot.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

    Sheera Aya said...

    singgah dari giveaway yg sama :)

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

    Mazelina Zaini said...

    Feel free to visit my Blogshop :) Murah ni ! Cepat

    http://mzproperty.blogspot.com/p/pretty-lens.html

    Cik Que said...

    singgah + follow dari segmen sama..kalo sudi, follow lh kite balik ye..slmt berkenalan tau..^_^

    Budu Bilis said...

    SAlam singgah BW DARI G.A YANG SAMA...JOM TERJAH BLOG SAYA. DAH FOLLOW

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunn.html

    Cik Fie said...

    dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html