Followers

Monday, December 10, 2012

Terharu Sangat !!


selamat pagi & salam 1 malaysia..
sama2 kita doakan keselamatan untuk saudara2 kita di GAZA,.
counting time to present dekat pengarah...


OMG..OMG..OMG [terikut2 ayat dian masa menulis blog]
sangat nervous taw u'alls
so kawan ada yang dah tengok ke ISTANBUL AKU DATANG..
bagi saya sangat best & awsome.. ternyata Bumi Turki sangat cantik untuk semuanya termasuk
orang-orang,bangunan, makanannya dan lain.
even saya tak pernah pergi ke sana tetapi ini apa yang saya rasakan.


lets back to entry title for this entry..
untuk saya siapkan Final Projek kali ini memang penuh dugaan dan cabaran.
macam-macam yang saya perlu lalui untuk menyiapkannya.
terasa banyak yang pahit saja yang perlu dilalui..
dan sampai pada satu tahap terasa nak giveup saja dan tak mahu teruskan..
tetapi


ternyata my parents En Amir n Pn Rosnah tidak putus bertanya pasal projek saya.
macam2 usaha yang sudah mereka lalukan semata-mata mahu menolong anak mereka ini.
serius, terasa mahu menangis sekarang ini..
tak pernah terasa seperti ini sepanjang hidup saya.
Masa di I-City tahun lepas. Love them so much

on my convocation day at PiCC for ILJTM


sangat2 menghargai pengorbanan mereka dan tak tahu bagaimana mahu membalasnya..
sangat2 sayangkan mereka..
hope fully dapat gembirakan mereka,menjaga mereka dan menyanyangi mereka seperti mereka menjaga saya semenjak dari kelahiran saya lagi..
AMIN..
harapan semoga semuanya berjalan dengan lancar.


No comments: