Followers

Thursday, November 8, 2012

Year End Giveaway 2012




pejam celik,pejak celik antara sedar dan tidak,sekarang kita menghampiri hujung tahun 2012.
sekejap je masa berlalu kan..
so jom ramai2 join 1 giveaway end year sini..

klik banner or sini



jom check senarai hadiah yang owsome...



NOVEL (sila suggest novel yg best) gambar tu sebagai contoh je bukan novel dlm gambar ye.


Avon Simply Pretty Lip and Cheek Tint



Avon Perfume Vanilla Soft Musk (yg roll punya)

dan hadiah dari pihak sponser pulak ialah:

sis MissannT nak sponser hadiah spertti di bawah tapi korang wajib follow dan like page dia k:


Bag 2PM 


DVD Kara Jaypark (pihak sponser tukarkan x jadi KARA so Jaypark)


cik Afraa Ain Ahdia pulak nak sponser TOPUP RM5 untuk 3 pemenang iaitu 1st, 2nd and 3rd place. dan dia nak korang yg ade fesbukk ni join Group dia.



due date 25 Disember 2012


hopefully ley la dapat beg Republic or 2PM...
sy meminati 2pm.... 
wooyoung,chansung,taekyon,junsu,junho..


No comments: