Followers

Tuesday, October 30, 2012

Wishlist


salam sejahtera & selamat pagi..
wow,dah nak habis bulan oktober kan.... cepat saja masa berlalu...
nampaknya kita dah hampir nak masuk ke hujung tahun...
adakah azam yang kawan-kawan dinyatakan dulu sudah tercapai or tidak...
boleh kongsikan disini.. 


di sini saja nak letakkan 
Wishlist yang tak seberapa best aka Wishlist Keterlaluan 


1. HEADPHONE BEATS
nak beli yang ori macam mahal sangat kan tapi yg local tak tahu kat mana...
kawan-kawan ada suggestion x dimana boleh cari headphone beats yg bukan ori..
cari yang ikut kemampuan je la kan...





2.  CASIO BABY-G COLORFUL 
ANALOG DIGITAL
ada macam2 kaler yg menarik tapi kaler biru tak ada... so sad...
kegunaan jam pilihan ini untuk bersukan saja...
so yg menarik dihati adalah hitam,purple 
- merah cam biasa je la
- putih macam untuk orang yang boleh jaga ja kan..


or


2. CASIO BABY-G COLORFUL 
WORLD TIME ANALOG 
CASIO BABY-G COLORFUL WORLD TIME ANALOG DIGITAL BGA-130PD LADIES WATCH
rasa yang mana cantik ea.. 
pilihan saya hitam+pink / hitam+biru
kegunaan jam pilihan ini untuk bersukan saja...



buat masa sekarang ini je la barangan yang membuatkan saya termimpi-mimpi....
[yo la kan,padahal baru je teringin..]
if ada lagi wishlist yang baru,nantikan wishlist #2 saya...

3 comments:

Mieya Atiera said...

hahai macam2. Wishlist Mieya takde lah keterlaluan sangat

mi$$ch0c0laTe said...

@Mieya Atiera saja je la.. buat2 ada je wishlist tue...hehehe

Norakmal Zulkiplee said...


Dapatkan Domain percuma(.com/.net/.org/.info) untuk blog anda.. Pertandingan ini

ditaja oleh Estisys Technology

http://estisys.com.my/blog/free-domain-for-bloggers/