Followers

Sunday, October 7, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?


p/s: maaf terlambat.. :(

klik sini kalo nak join or banner


kenapa korang berblog ? 

~sebab berbelog bukan sebab nak femes or dikenali sebab saja gunakan blog sebagai diari harian tetapi tak sangka boleh lak "teraddicted" dengan blogging nie...


Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ? Apa tujuan utama/asal korang berblog ?

~terlibat dalam dunia blog nie since 2009 lagi tapi time tue tak publish sangat jz guna blog sebagai diari harian or tempat meluahkan perasaan walupon orang tak baca.. tapi since 2011 dah publish blog ke umum saja nak berkenalan dengan blogger2 lain & mengeratkan silaturrahim ;)

 

Dan apa yang menariknya tentang blog korang tu ?

~ apa yg menarik ea, tak tahu nak terang macam mana just apa yang rasa dalm pikiran nie diluahkan ke dalam blog semula.. ;) kalo sy join mana2 event sy akan kongsikan di blog sy..


Selitkan sekali , siapa yang menjadi sumber inspirasi korang dalam dunia blogging . Lebih kurang macam idola la..

~since blog dah femes sekarang, idola abg Ben Ashari, Irine Nadia & Fatin Liyana




No comments: