Followers

Thursday, October 4, 2012

Prank Besday at Dataran Shah Alam




morning & selamat sejahtera...
salam 1 malaysia
hope entry ini tak basi lagi kerana ianya berlaku pada 14.09.12.
baru hari nie rasa nak mengarang idea pasal ini..
Venue : Dataran Shah Alam
Date : 13.09.2012 (Besday Gurlz on 14.09.12)
Person : Mastermind (Me, Ainie), Besday Gurlz & Boy (Zahin & Faiz),
Kak Ann, Mat Edan, Shahmin, Eman, Ferd
p/s: dah ajak mydear, AMMY tapi dia tak nak follow lak... tapi plan berjalan dengan lancar..
hahahhaa [gelak jahat]





plan dari  mastermind mintak faiz ambik gambar zahin untuk alih perhatian dya dari tahu 
PRANK BESDAY keatasnya...



so sweet la new couple nie ;) hope korang berkekalan




masing2 dengan tredmark sendiri..


zahin dengan akak roomater tersayang







then, tibalah masanya untuk memulakan plan.... ;)
kami membawa kek bluebarry kepada zahin memandangkan dya xsuka makan kek chocolate,
sedihnya... nanti besday sy nak kek chocolate ea ;)
hahahha



tapi xsempat nak ambil gambar semasa kami semua membaling belon air
kepada besday boy & gurlz ;)
sangat2 happening...
terasa seperti berlari 100m..





keterujaan zahin meniup lilin




besday gurlz ketika masih "bersih"








gambar semua yg ada tetapi akan berlaku sebaliknya... ready!!






ARE YOU READY ?? !!


nampak x senyuman penuh makna? disebalik belon ada jarum... jeng..jeng..jeng






besday gurlz diserang bertubi2...  sian zahin tapi inilah rancangannya



besday boy muka stress



dialog faiz : 
arhhh.. kenapa semua ini terjadi..??
kenapa aku pon kena sekali bukan ka besday ak 30.09.12
stress.. dah la aku tak bawa spare :(
masak la ak pasni...


jawapan mastermind kepada faiz :
sebab ko ingat besday ko lambat & masa cuti la kami buat sekali dengan zahin..
bukan kami dah bgtahu yg kami akan buat bila2 ja...

FYI,
faiz hanya tahu nak buat prank besday tuk zahin tapi 
dya xtahu ianya untuk dya jugak...
terer x kami... ;)





besday boy gurlz redha & rela di spray SNOW




acara memotong kek yg sebenar tanpa gangguan



mangsa baling tepung



nampak x disebalik senyum itu,... "Nanti la korang aku balas balik"!!
















kesiannya shahmin,mangsa paling teruk kena..





hasil kerja tangan oleh zahin,ainie & faiz




apa yg dilakukan ainie itu..?? jeng..jeng..jeng 





habis xcun dah.. ;)




ainie - thanx sebab menyuapkan kek kepada kami berdua




thanx sebab menyuapkan kek kepada kami berdua






ketawa bila semuanya selesai.. happy birthday yg ke-22 my besties




mastermind wif besday boy,faiz


last message : 
happy besday to 
NUR AMMRAH ZAHIN BT NAZLY 14.09.12
AHMAD FAIZ BIN AZHAN 30.09.12

semoga korang berdua panjang umur, dimurahkan rezeki,
berjaya dalam pelajaran dan insyallah dapat kerja yg baik,
yang penting semoga dapat jodoh cepat & dapat yg soleh(untuk zahin) n solehah (faiz).
AMIN..

ini lah kenangan kita sebelum habisnya DLPV Julai 2011 hujung tahun ini,2012..
semoga persahabatan kita semua berkekalan hingga ke akhirat...

3 comments:

mama aryan said...

seronok dpt bersama member2 mcm nih..

man said...

BEHNYA TGK..HEHEHEH

Mus Mukhriz said...

untunglarh kn....