Followers

Friday, October 12, 2012

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com


klik sini


pengalaman sy dalam dunia blog ini sejak dari 2009 lagi tetapi dulu hanya gunakan
blog sebagai diari harian je..
alternatif lain nak meluahkan perasaan & segala yg terbuku dihati..


pada 2011 tahun lepas sy dah open blog ini ke dunia blogging secara public..
saja nak mengeratkan lagi persahabatan dengan blogger2 lain tak kira tua or muda,lelaki or perempuan..

selama sy berblogging ini tiada lagi pengalaman pahit or yang tak suka..
prinsip saya: saya tidak akan menyusahkan/menggacau/masuk campur tentang
 orang lain so saya harap orang lain juga begitu..
ye diakui sekarang banyak penipuan blog yang digunakan oleh orang lain 
untuk menjatuhkan seseorang / penipuan untuk meraih follower yang ramai ..
jangan hanya nila setitik rosak susu sebelangga..


janganlah merosakkan nama blogger lain yang tidak bersalah & 
hanya menggunakan blog sebagai medium mencari rezeki, membuat bisness & lain2...
banyak juga blogger lain yg membuat entry pasal penipuan copy cat gambar, entry
 & banyak lagi...  perkara ini amat memalukan la bg saya kerana tiada istilah had umur tapi 
mestilah hormat pada yg lebih tua.. sekiranya inginkan apa, kita perlulah meminta izin kan..
bukankah tu perkara yg baik & akan membuatkan orang lain senang n menghormati kita..


tagged : http://www.alyzafisol.com
http://mynameishafizah.blogspot.com
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com


7 comments:

Mieya Atiera said...

Good luck !

Khalilah MNor said...

Saya baru dlm blogging ni... Ape pun terima kasih atas nasihat dr pengalaman tu. Btw, patutlah ade sesetengah yg tak boleh view. Mmg intantion nak buat private ye? dulu sy pun buat private sbb tak tau nak public kan cemane. :D

Kasih Salina said...

salam kenal..memang best dunia blogging ni..macam2 benda kita blh jumpa..rajin join segmen ye..good luck..akak follow sini juga ya..

syafiqah said...

awk ditag :-
http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html
jemput meriahkan GA ni -->http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/hot-and-super-giveaway-by-fatimah.html

Azera Aziz said...

Salam...

Sila ambil sijil penghargaan anda dari Azera...

Sijil Penghargaan dan Penyertaan

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 500 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Syah said...

hai,jom join dua GA gempak ni!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html