Followers

Friday, August 24, 2012

[tamat] Mohd Noor Shawal 1st GiveAway Contest




Korang, join lah ya.. kalau korang nak join ada bende yang korang kene jawab iaitu:-
Widget apakah yang masih kekal dalam blog Shawal, sejak Shawal mula berblog?



a)


b) c)  d)



Panduan:-

a) widget button donate
b) widget follow sini tersembunyi
c) widget Naruto
d) widget Info Taraffic
Jawapan betul ke salah ke tetap ada hadiah.. tapi kalau yang betul tu grand sikit lah.. :p
jom tengok syarat yang tak berapa syarat ni:

  1. Follow blog Shawal.. (follow lah...please.. ^_^v) [done]
  2. Like fanpage Shawal >klik sini< [done ]
  3. Buat satu entry khas bertajuk Mohd Noor Shawal 1st GiveAway Contest [done]
  4. Copy paste Banner tak cantik tu dalam entry korang.. [done]
  5. Nak tag boleh, tak nak pun tak pe.. Kalau boleh tag sorang pon jadi lah dan pastikan mereka tahu...   
  6. Berserta jawapan korang.. [rasanya macam C ja kalo xsalah xpon B or C,B]
  7. Tinggalkan link entry korang kat entry ni..   [done]
  8. Korang kena follow semua sponsor GA ni!!   [done tapi kalo ada yg kurang t bgtahu ea :D]


1 comment:

Mohd Noor Shawal said...

Tahniah!!

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/pemenang-tempat-kedua-mohd-noor-shawal.html

akak menang!!