Followers

Friday, July 13, 2012

[tamat] Segmen Ayu : Saya Blogger Dari

 

klik2 sini

Segmen tamat : 12 August 2012
(11.59 p.m) 
 
 
Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Penang..
Penang kan terbahagi kepada dua : seberang & pulau..
so saya blogger dari seberang di bukit mertajam :).
walaupon penang xdk la besar sangat kan tapi Penang is the best place for me.
keadaan di Penang xdk la sibuk macam di Shah Alam nie.
sekarang sy menetap di Shah Alam ;)


24 comments:

are_lin@yu said...

org kpg ni..kpg ayu kt pnanti..hiihihi..dkt kn kita dear ;-)..ayu list dr penang erk..tq support ayu ;-)

aMeeRsHa said...

dari segmen yg same..

http://dieksha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

In The Lappy said...

dear utk itemA4 masih available..klu brmnt blh book ;-)

dari sya ;-)
http://queensbox.blogspot.com/

Ikmal said...

Assalam,,,

salam perkenalan dari Sabah...

http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

UmmiSyarni said...

salam kenal.dtg dari segmen ayu.sy blogger dr KL :)

http://ch0ch01ic.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nabila azmi said...

sudh follow org penang ni..hehehe

Tentang Kita said...

Salam perkenalan..singgah dr segmen yg sama

http://azumylini.blogspot.com/2012/07/assalamualaikum-dan-salam-1malaysia.html#comment-form

Michelle Hopell said...

hye awak .. org sarawak singgah sini dari segmen sama. dah follow awak kat sini .. jom ke blog sy. hihi :)
slm perkenalan~

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said...

Salam.. dah follow sini.. jemput la ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Noor said...

datg dari segmen dan negeri yg sama..
terus follow..

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

Deqla manjew said...

salam ukhwah.. sy blogger dari KL.. follow sini... jemput ke blog sy.. salam kenal.. ^_^

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

shedameor said...

sheda pon join. blogger perak. salam perkenalan :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

taqiee din said...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur said...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Momo said...

salam kenal:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah lama Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
Salam kenal dan follow
Jika berminat untuk exchange bloglist boleh singgah ke sini
Hanif bin Idrus Bloglist
Tinggalkan komen dan saya akan masukkan ke dalam bloglist saya
Setiap minggu saya akan merayau di blog anda
Tapi yang penting kita dah berkenalan...

wan nurul hezrina said...

hye anak mami=)nurul blogger melaka datang melawat=)salam kenal dr segmen yang sama jugak

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

unsecretostory said...

Salam singgah dari segmen :)

http://unsecretostories.blogspot.com/

Jemput singgah dan follow .

yana yaya said...

singgah n follow dr segmen yg sma

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

NuRuL said...

hye2 terbang dari selangor terjah sini..

selamat berpuasa..:D

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html