Followers

Monday, July 2, 2012

[tamat] 1st GiveAway By Tomel Alyah






GiveAway ini bermula dari 2 Julai 2012 . 
Tarikh tutup akan bagitahu kemudian . 

Syarat-Syarat GiveAway:
1. Warganegara Malaysia.
2. Mempunyai blog dan akaun facebook serta sunat follow twitter tomel alyah.
3. Wajib follow blog TomelAlyah *untuk mengetahui perkembangan GA
4. Like fanpage TomelAlyah .
5. Sunat follow Twitter Tomel Alyah( kepada sesiapa yang ade twitter sahaja ) .
6.  Wajib Like Cik Tomel Alyah Sayang Korang Semua . (kan dicheck dari semasa ke semasa)

Cara menyertai GiveAway:
1. Buat entry bertajuk "1st GiveAway By Tomel Alyah".
2. Letak banner giveaway di atas dalam entry tersebut dan linkkan ke entry ni. 
3. Tag 3 orang rakan blogger dan pastikan mereka tahu.
4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni dan di CBOX atau tempat lain tidak akan dilayan.  (Hanya 1 link diperlukan)
5. Letak banner di bawah di sidebar anda. *peluang untuk jadi top refferal semakin cerah

5 comments:

Mus Mukhriz said...

sedikit komen ye.. sy perasan bila kamu tag link blog sy, ade yg salah taip.. hehe.. cuba check balik yg sblum ni.. contohnya.. myceriteru.blogpost.com. hurm...

Mus Mukhriz said...

sedikit komen. klau awk tag blog sy.. bnyk kali sy perasan slah tag link... contohnya myceriteru.blogpost.com. hurmmm try check balik

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mari join sini..banyak hadiah menarik

alyah comel said...

thanks sebab awak join ga sy
ade penambahan hadiah kat ga sy
sila 2lah follow blog sponsor ,like fanpage sponsor ^_^
check nama anda di list peserta GA sy :)


http://www.aliaaeman.com/2012/07/senarai-sponsor-1st-giveaway-by-tomel.html
http://www.aliaaeman.com/2012/07/senarai-hadiah-1st-giveaway-by-tomel.html
http://www.aliaaeman.com/2012/07/senarai-peserta-1st-giveaway-by-tomel.html

mi$$ch0c0laTe said...

done check :)