Followers

Thursday, July 12, 2012

[tamat] 1st Time Contest By Yaya

 



Cara-cara nak join macam nieh je ::::
1.follow blog nieh bagi yang belum follow (blog tak lawa nieh)
2.sila add yaya di Facebook dan follow di Twitter (bagi sesiapa yang ada okey ^^)
3.buat satu enrty tajuk:1st Time Contest By Yaya/suka hati nak tajuk apa ngee,,letak banner dan sepatah dua kata mengenai blog yaya serta kenapa blog anda perlu menang
4.letak link entry di komen :) *tag suka hati nak tag boleh tak nak pun boleh
tarikh tamat 1 Ogos 2012


1st Time Contest By Yaya
thanx sebab buatkan GA ini sendiri walupon xdk sponsor but hadiah pon dh ok...
ambik masa kn nak edit2 untuk semua :)
comel je belog yaya color pink gitu, xdk berat nak loading :)

Kena belog saya patut menang sebab apa yg sy taip ini selain dr GA adalah dari hati saya sendiri jika sy ada ambil mana2 entry sy akan kredit ke tuan tanahnya...
lgpon sy chocoholic :) very2 like chocolate
tengok  header pon SAYA SUKA CHOCOLATE kn tetapi header nie bukan buat sndiri sebab sy dapat dr blogger IZA IZATY sebab join segmen dapat header free..
thanx IZA sebab tolong buatkan & sy betol2 suka kannya :)

3 comments:

nadia farhana said...

thanks join...pengemar chocolate comelnya

mi$$ch0c0laTe said...

welcome :) yup,suka chococolate

Mohd Lokman Bin Ramli said...

datang dari segmen yg sama.. ^_^
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/header-baru-untuk-blog-infinity.html