Followers

Monday, June 4, 2012

[tamat] Segmen : Saya Nak Blogger Card


click pada banner ;) untuk ke belog tuan tanah


Syarat-syarat :
1.Follow blog Fiqah*wajib*dan twitter Fiqah*kalau ada*

Cara menyertai :
1.Buat entry bertajuk " Segmen : Saya Nak Blogger Card "
2.Tempekkan banner buruk tuh dekat entry korang dan linkkan ke blog Fiqah.
3.Make sure korang tulis detail seperti dibawah dalam entry korang :

Nama : *nama blog yang anda guna / nama pendek*
Desciption : *link blog / umur / bebas*
Doodle : *kalau ada / bebas*
Warna : *tulisan(tak perlu bagi code,sebab fiqah tak pandai guna code)*
Background : *warna / background (url bckgrnd kalau ada, sertakan)*
 Perkataan bebas bermaksud sumber dari fiqah sendiri

4.Tag? tak perlu pun tak per.
5.Siap? Letak link korang untuk segmen nie dalam kotak komen fiqah.

*kalau tak dapat sambutan,siapa yang join tetap diberi Blogger Card*
Segmen berlangsung 4 Jun 2012 - 8 Jun 2012

miss chocolate: sy join contest ini...
jz nak try je la,tuk mengeratkan hubungan antra blogger ;)

Nama : mycadburychocolateblog.blogspot.com
Desciption : *im jz a gurlz that really2 love chocolate & jz an ordinary person
Doodle : *kalau ada / bebas*
Warna : xtahu la mna2 yg cantik la..ley x kalo gini..
Background : no idea la..

2 comments:

fiqah hamed said...

Thanks join segmen fiqah..blogger card dah siap..maaf tak dapat tulis apa yang kamu nak dekat blogger card tuh..tak cukup space..ambil blogger card disini..

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/06/blogger-card-part-1.html

waniey20~ said...

nak topup free?? jom join contest nih !

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/06/contest-1st-contest-by-waniey20.html