Followers

Thursday, June 28, 2012

[tamat] SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY



klik banner
SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok..
2. Letak header ini
3. Tajuk SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY 

4. Kekerapan anda berblogging dlm sehari?
"kekerapan berbelog xdk la kerap sangat bergantung pada mood & masa
 yang ada dalam seharian. mungkin dalam 2-3entry sehari
kalo ada mana2 blogger wat giveaway saya join ja untuk support & kalo ada rezeki ley menangkn...hehehe."

5. Link kan entry anda pada post entry ini

Tarikh tutup: Sehingga 30JUN
Hanya kekal sehingga hujung bulan JULAI 2012 sahaja.

klik ke belog peserta lain 

11 comments:

hairy said...

terima kasih sebab sudi jion segmen sya ni...nnti sma2 bw smpai lebam ea..hehe..keep in blogging :-)

Pn. Sheila@CC said...

jalan2 segmen sama n folo gak... :-)

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

Pecinta pink^^ said...

salam..sy singgah berkunjung dari segmen sama,,jmput ke blog sy jika berkelapangan di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html thanx ye(^_^)

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

bai baizura said...

dtg dr segmen yg sama. salam kenal oh yeahh\:D/ haha :)

Cioccolato World said...

dari segmen yang sama

http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

Alynn Nyzaa said...

done follow ur blog~
dari segmen sama no.49 :D

jemput singgah~
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

maszull said...

assalamualaikum...selamat bersegmen yer..;)

zaxx said...

salam..dari segmen yang sama..sudi2 lah lawat blog sy..:)

Azwa Mislan said...

hi,im from the same segment :)

http://azwaa.blogspot.com/2012/07/what-to-do-when-youre-bored.html

i love chocolate too! <3

ERYZA said...

follow sini jugak......