Followers

Sunday, June 3, 2012

[tamat] Segmen pencarian blogger follower bawah 500


klik banner di bawah ni ea..

miss Z berceloteh

Syarat-syarat
- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini
- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower anda
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)
- hantar link entri anda ke ruangan komen
  Link entri BUKAN link BLOG
  hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012

_______________________________________________________________

sy dah follower belog miss Z.. ;)
follower sy 87 je,
xpe la gpon sy masih baru lagi dalam dunie berbelog ini ;)

12 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

Miss z follower anda ke 86

makasi sudi join..
terjah2lah peserta lain :)

shichi7nana said...

Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan folo #88. jom singgah sini balik :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

иιиα αмιяα said...

saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayuni Yusop said...

dari segmen yang sama!!
done follow(95#),hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog..suka bw here..


http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

jom tambah rakan =.=
Muink punya Facebook
Muink punya Twitter

mirul aar said...

Salam Kenal. Dari Segmen yang sama, Segmen Miss Z. Done follow! :)

http://www.aarmirul.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Segmen miss z dah tamat...jom terjah blogger lain

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

Rafiq Naemah said...

http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

haz said...

follow sini~ ^^