Followers

Sunday, June 3, 2012

[tamat] Segmen : Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Mendadak Bersama Izzati



http://1.bp.blogspot.com/-lf5DUCzhdpo/T8omms9CblI/AAAAAAAAAkA/oFRoKHgQW60/s320/Banner+Segmen.jpg

Jom baca syarat-syarat penyertaan di bawah .


Syarat-syarat penyertaan :-
WAJIB buat satu entri yang bertajuk " Segmen : Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Mendadak Bersama Izzati. "
WAJIB Letak banner dia atas.Linkkan bersama dengan link entri ini.
WAJIB follow blog Izzati.
WAJIB tinggalkan link entri segmen korang pada bahagian komen post ini sekali dengan blog ID korang untuk mengelakkan penipuan.
Tag 3 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu.
Tarikh tutup 16 Jun 2012.

- Untuk pengetahuan korang, segmen ini memperuntukkan hadiah iaitu Topup RM30 bagi Top Referred Blog. Top referrel akan dipilih selepas segmen ini tamat.
- Senarai peserta akan dilistkan dan korang WAJIB untuk komen entri mereka mengenai segmen ini serta WAJIB follow para peserta yang lain.Izzati jugak akan follow semua blogger yang join segmen ini.

- Izzati harap segmen ini akan mendapat sambutan dan juga dapat membantu meningkatkan pageview serta follower korang semua.Izzati cakap macam ini sebab Izzati pernah join satu segmen yang lebih kurang macam Izzati buat ini. Memang sangat membantu meningkatkan pageview dan follower korang.Menarik kan ? So, apa tunggu lagi, jangan lupa hebahkan pada rakan blogger korang yang lain yea. ^_^v


- Macam mana nak jadi top refferal ?
1. Promote entri korang habis-habisan.
2. Letak banner segmen dekat sidebar blog korang.

PERHATIAN !!
Tarikh tutup : 16 Jun 2012  (11:59 malam)

miss chocolate-->>dh join segmen anda..thnx sbb buat segmen ini..
dh follow belom izzati... 
even follower xramai tapi sj suka2 n nak kena2 ngan blogger lain..


6 comments:

Fariz Reza [FR] said...

Nak jemput MISS CADBURY boleh (^_*) ?

Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

ATIQAH said...

dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

womahimia said...

hi, dari segmen yang sama. Done follow. Jom ke sini,
http://pixieser.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

hai dri segmen sama . sori lambat terjah . dh lama follow sini .

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

9n0L4 said...

dtg bw dari segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

Cik Amal said...

saya dari segmen yang sama
dah lama saya follow sini
mintak maaf lambat bw
keep in touch sesama blogger
^.^
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html