Followers

Thursday, June 28, 2012

My Lappy


ada cita nak dikongsikan sikit la..
my mama berkata "awak nie tak dak laptop macam hilang laki/suami"
betolkah itu???

saya xpaham sangat "hilang" yg macam mana yg my mama ktakan..
juz kalo xdak  mylovely lappy nie,Ya Allah... rasa cam hilang punca la..
maksudnya rasa xtentu arah la je la sampai "buat harta" kejap lappy abah
kalo xdak internet pon xdak la macam nie...

gpon mylappy tue dah berbakti pada saya hampir 3tahun la..
macam2 yg saya lalui bersamanya...hehehhe [cam ngan pakwe lak kan.]
xpernah ag tinggalkan mylappy keseorangan kalo g jauh2..
ia selalu dibawa kemana2 saya pergi macam handphone la..

my chingu macam mana pulak..? 
ada x personal thing yg rasa kalo xdak macam xtentu hala jadinya...
jum kongsikan ;)

No comments: