Followers

Saturday, June 30, 2012

[tamat] First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY! [2july]

 
 klik banner
 

*STICKY POST UNTIL 2 JULY 2012*

Cara-cara penyertaan:
  1. Buat satu entry tentang giveaway ni dan bertajuk "First Anniversary Blog & Birthday GIVEAWAY".
  2. Copy paste banner kat atas dan linkkan ke entry ni.
  3. Follow dan like page owner untuk tahu perkembangan tentang giveaway #tak wajib.
  4. WAJIB follow dan like page sponsor #siapa yang tak ikut step ni, automatik disingkirkan. SERIOUS!
  5. Letak semua list sponsor dan jangan lupa sertakan link sekali #tak kisah letak atau tak, yang penting korang kena like page and follow blog diorang.
  6. Tag dua atau tiga rakan blogger #tak wajib pun, so terpulang nak tag ke tak.
  7. Sila klik SINISINISINI, SINI, SINI, SINI#akan berubah dari masa ke semasa ;)
  8. Lastly, letakkan url entry korang kat ruang komen #sesiapa yg bagi link kat cbox, tak dikira.
 

No comments: