Followers

Monday, June 4, 2012

[tamat] Exclusive Giveaway By Cik Bunny



Syarat:
1. kena lah terjah sponsor utama ni: http://bit.ly/NaW9eG
2. Terbuka kepada warga Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia.
3. mempunyai blog.
4. follow blog Inspire Bunny (penganjur), Bunny Inspired, NMA Shop, Butikpinkku dan Heart Inspiration (boutique).
5. jika ada akaun facebook, sila subscribe dan like fanpage:

How To Join this giveaway?
Buat satu entri bertajuk "Exclusive Giveaway By Cik Bunny" , Copy banner giveaway DI SINI dan linkkan ke entri ni.
Tag kalau rajin nak tag. promote pun boleh *Ada hadiah untuk top referral
Di akhir entri anda letak ayat ini " Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA Shop, Butikpinkku, Bunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique) "
Dah siap? tinggalkan link blog link penyertaan anda berserta nama facebook(jika ada) di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.

Tarikh tutup: akan ditutup sekiranya lebih dari 500 penyertaan. (without double link) Jadi, kalau nak ditutup lebih cepat, ajaklah ramai2 join GA ni k. Ada hadiah untuk top referral! =D
Juri Giveaway: originally Random.org kecuali pemenang top referral.

miss: sy dah join segmen cik bunny
hope ley menang la kn..insyallah ;)
thnx sbb buat segmen giveaway yea..

No comments: