Followers

Tuesday, June 26, 2012

[tamat] CONTEST : TEKA DAN MENANG BY CIK SHAKIRA


SYARAT :

- follow blog Cinta Untuk Kita
- buat satu entry bertajuk "CONTEST : TEKA DAN MENANG BY CIK SHAKIRA"
- copy paste banner atas tu
- tekalah berapa banyak penyangkut baju yang ada dalam gambar bawah ni..
- tag berapa banyak blogger korang nak, asalkan dorang tau
- paste link entry korang kat kotak komen entry ni

clik kt gambar
3 orang pemenang yang dapat meneka dengan tepat / paling hampir akan mendapat :
- 1st prize > cash / topup RM30
- 2nd prize > cash / topup RM20
- 3rd prize > cash / topup RM10

Contest tamat 14 July 2012!

misschocolate :ada 70 penyangkut baju

tag :

1 comment:

CINTA UNTUK KITA said...

tq for join dear.. good luck :)

info :

mmg kyra takkan publish komen link entry jawapan korang selagi belum tamat contest ni ok..