Followers

Tuesday, May 15, 2012

[tamat] Segmen Kenangan Hari Lahir




Syarat-syarat untuk join segmen ini


1. Buat entry ringkas tetapi padat mengenai kenangan hari lahir anda
tak kisah sama ada kenangan hari lahir yang gembira atau sedih

2. Buat tajuk entry Segmen Kenangan Hari Lahir
tempek header icumm yang xseberapa cantik sangat ni

Cik Pepatung

3. Follow blog icumm kalau rasa nak follow
(tetapi lebih baik follow untuk mengetahui berita2 terbaru)

4. Rasa nak tag kepada kawan2 sangat dialu-alukan ^^

5. Link kan entry korang tersebut di ruangan komen
Tarikh tamat pada 16 Mei 2012 
11.59 malam

5 cerita yang paling menarik icumm akan promote blog mereka dan letakkan dalam bloglist icumm selama 

Didalam entry korang boleh letakkan gambar2 kenangan hari lahir korang
gambar orang buat suprise ke..supaya orang lain lebih tertarik untuk baca ^^

P/s: Selamat Bersegman :)


mari kita mulakan.. ;)


hope cik iccum suka la ea...
kenangan yg paling xley lupa masa di JMTi(Japaneese Malaysia Technical Institute) 
semester2, masa tue duk dalam ostel kn...
masa kejadian itu belaku kn sy tengah mengonline + chating tiba2
 kawan sy,fasihah(aka pelaon terbaik) msk bilik ajak g toilet...
FYI,tandas kt ostel nie cam hujung sikit so kalo gurlz2 nie kalo xnak rasa takut pergi la berdua ea..
ketika kejadian 10-05-2009 berlaku kn, sy jz temankan la si fasihah nie g toilet pastu kn....
....................................................
......................................................
......................................................
......................................................
......................................................
........................................................
dya menggunakan ayat yg paling diperlukan bila berada dalam bilik air
"Aina tolong ambilkan air jup sbb dalam ini xdk gayung/cebok(bahasa org utara)"
dengan muka innocent + xtahu apa2 tolong la ambilkan...


tiba2 datang beramai2 memandikan sy dengan air campuran apa enth + telur...
beramai2 tue rasa cam 7-8 org kot...
pas diaorang dh mandikan sy so semua terus cabut...
diaorg cabut sebab sy dah jadi cam zombie pon ngan tepung penuh disatu badan...
ada yg lari masuk bilik kunci pintu, then ada yg lari turun ke tingkat bawah then yg xdapt
 diselamat knpikah sbb kena tangkap ngan sy & dya pon mendapat habuannya 
jugak la sedikit cenderahati dari sy...hehehhe
memang the best celebrate besday dr kawan2 sy masa diploma dlu...




nie link ke entry besday :) my besday 2009
(maaf kalo ada yg terasa sebab ini entry yg lama... maaf yer my AMMY..)

2 comments:

icumm said...

Thanks miss choclate sudi join..^^

icumm said...

pemenang sudah diumumkan..sila tgk ni ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/05/pemenang-segmen-kenangan-hari-lahir.html