Followers

Thursday, May 24, 2012

Peace ( V ) + Lidah Terjelir

sekadar info tuk dikongsi bersama...

 

Mungkin ramai lagi yang tahu pasal nie, adakah korang tahu maksud V + Lidah terjelir nie dan entah korang perasan ke tidak sebab budak² perempuan sekarang nie suka buat posing macam nie selalu.. tak percaya? korang tengok friend kat Facebook, mesti ada yang posing macam nie..

apa maksud Peace ( V ) + Lidah Terjelir :

V nie lebih ditujukan pada kemaluan perempuan atau lebih dikenali sebagai V-Zone / Miss V.

so , bila kita gabungkan kedua²nya : V+LIDAH = JILAT KEMALUAN WANITA.

* kan elok, buat aksi selamba sudah.. :)

2 comments:

Linda Zehan said...

budak2 skrg mane thu ape... yg dorang thu kejar trend. Blom slidik ujung pangkal ikot jer... Haish~

Mama Tuah Melaty said...

Ini kes bajet hot, but in the end memalukan diri sendiri. Buat ikut trend, padahal apa pun tak tau.