Followers

Thursday, May 3, 2012

[tamat] 4#Segmen: Blogwalking dan Follow by Nurul Aisyah


Jum ramai kita tambah kenalan sesama kn... ;)
kali ini segmen dari Nurul Aisyah

Klik pada banner

Syarat-syarat:
1. Follow blog saya dan Blogger Mystery
2. Buat satu entry dgn tajuk "Segmen: Blogwalking dan Follow by Nurul Aisyah" dan letak banner di atas.
3. Tinggalkan link korang di bahagian komen.
4. Klik iklan dalam blog saya ni kalau sudi :) kalau sudi laaa..klik je hehe
5. BW n follow semua peserta yang join segmen ni.

 sy dah follow blog awak & blog Mystery ;)

thnx sebab buat segmen ini yea ;) & simple sgt entry nie ;)


5 comments:

Nurul Aisyah said...

hehe sama2 :)

simple eh? lau mcm tu bgus la :)

Pecinta pink^^ said...

salam singgah dri segmen same..jmput ke blog saya http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html maseh:)

aReLaN said...

singgah & follow dari segmen sama.salam perkenalan

http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follow-by-nurul.html

eyda lha ♥ said...

dtg dri segmen yg same
da follow :)
jum singgah kat belog eyda :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html

9n0L4 said...

dtg BW dari segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nurul.html