Followers

Thursday, May 10, 2012

2# Casio lagi


Casio Sheen: Luxurious Hearts Series (OCT 2008) SHN-6006D-4A Casio Sheen: Colorful rhinestone hour markers Series (JUN 2010) SHN-3018D-4A Casio Sheen: Colorful rhinestone hour markers Series (JUN 2010) SHN-3017D-4A1 Casio Sheen: Colorful rhinestone hour markers Series (JUN 2010) SHN-3017D-4A2 


Casio Baby-G: Gemmy Dial - Heart motifs Series (MAR 2009) BGA-100-7B2  Casio Sheen: Graceful Sheen Series (OCT 2008) SHN-3007D-4A  

to Deyra Ameer : jam yang di try kat plaza Sungae Wang lebih kurang macam jam merah diatas..
salah satu..

more info go to --->> My Watch Gallery or Click pada gambar untuk ketahui detail jam..

4 comments:

deqjamucuxx said...

kau nak beli ni ke beb . comel jerk .

kaw d tag di belog aku

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-terjah-kau-kau-terjah-aku.html

mi$$ch0c0laTe said...

ha'a nak beli tpi xjadi sbb ada owg dah belikan...weee... ;)
shuke2.. ;)

ecadwinkyasha said...

cantik pula yer jam warna pink yg ada love tu..nak cri juga lah cmne..eh eh,eca nak ajak join --> http://www.ecadwinkyasha.com/2012/03/my-little-giveaway.html

my little giveaway :)

Dyana Hassan said...

Ada sape2 tau x mywatchgallery tu mmg boleh dipercayai ke x.. nak beli jam kat situ tp google2 x de feedback customer pun..