Followers

Sunday, April 29, 2012

Weekend at Home Sweet Home


Happy Sunday to all and Morning ;)
selamat beristirehat bersama yang tersayang...
well,minggu ini berada di rumah tercinta..
kt mana lagi kalo bukan di Penang...


well.. bila berada dirumah ofcz la nak luangkan masa dengan family kn...
so xketinggalan melawat anak sepupu yang chomel2 mcm mama dya...
kalo nak tahu sila klik sini : Tuah Melaty

semalam bukan main ciwi lagi si Tuah nie,mana taknya dapat motor besar gitu...
suka hati la Tuah sbb maktok yg belikan...
tak pe la dik(Melaty) t mintak mama belikan kereta tuk adik taw...
pix xsempat nk snap sbb Tuah sibuk nak bawa baru dya..heheh

lebih kurang mcm nie la but xdk la sama sgt..

pastu malam lak main UNO ngan adik2 tersayang..


besa la bila main UNO mmg mcm2 la startegi nak kenakan org..
tapi semalam my LUCK la almost all time sy menang...
yeayy!!..

3 comments:

JungRara said...

da lama x main uno!!huhu...
jom join ear fun GA ^^

Mama Tuah Melaty said...

HaHaHa! Ciwiiiii kan budak tuh. Nak pitam mama dia tengok moto besar tu balik rumah. Seb baik tak terlepas senduk masa tengah buat air teh tu!

mi$$ch0c0laTe said...

tue la pasal...xpe la hadiah dari maktok kn... besau ag tue motor....