Followers

Wednesday, January 18, 2012

A wonderful life to be with you


salam...
annyeonghaseyo...
diharap semua readers sihat2 saja la ea...
harap entry nie tak basi lagi la tuk dikongsikan....
bukan nak menunjuk sangat tapi alhamdulilah kegembiraan ini 
kembali semula pada sy...syukur sangat pada ALLAH kerana 
menemukan sy dengan si dia......
kenangan bersama tak kan dilupakan...nie 1st time la 
keluar ramai2 bersama kawan sekali...


thanx sangat2 sebab sudi temankan sy g beli barang...
sangat2 terharu :) ...
si dia follow je kemana sy g dalam THE STORE @ Plaza Alam Sentral,
kalau ke kiri sy pergi ngan troli ke kiri jugak la si dia mengikut..


~having fun being together;)~

the next day...having fun @ Ole2 Seksyen18..
but masa ini best sebab gathering ramai2 main bowling...
mulanya sy fikir si dia ini xmo ikut,then dya kta dya nak follow gak..
yeayyyyy...suka2... :)
mula kata xreti main bowling tapi last2 score si dia lg tinggi dr sy...
sedih gak la dalam gembira...hehehhe


kemudian,g jalan2 & pusing2 di tasik shah alam...
yipppiee...
1st time datang setelah 6bulan bermastautin di shah alam...
dari ramai2 yg main bowling,last2 tinggal 4 org je...
wow...sangat2 besar la tasik tue...
penat berjalan agak terasa la...
yg pasti rasa sangat gembira & bahagia sebab bersama tersayang...
suatu kenangan yang tak dapat & tak akan dilupakan...


~cik intan dengan vitagen nya~

~am wt post chumil..opps...~

~cik nana & cik intan~

~no komen~

~aktiviti bebas ;) ~

~4dara pingitan...peace ^_^~

~pix that i like the most.. thnx cz be with me..~

~sweet memory 150112~


p/s:our song "BILA AKU JATUH CINTA" ..
thnx cz always stick with me,love me n happy when u with me...
thnx a lot...
love u,AMMY... ;)

No comments: