Followers

Friday, October 7, 2011


Bf : Kita main satu game nak tak ?

Gf : Game apa ?

Bf : Macam ni , esok awak tak payah contact saya . Maksudnya tak payah text call or apa apa

 yang berkaitan lah . Saya pun buat macam tuu dekat awak okay ? Kita tengok sape menang .

Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpaksa lah tahan rindu dekat Bf . Mengenangkan yang ni satu permintaan , 

si Gf cuba kuatkan hati .


Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijawab . So si Gf pegi dkat rumah Bf dia . 

Di luar rumah ,ramai orng . Dia mula rasa pelik then terus masok ke rumah . Sekujur tubuh 

terbaring kaku di ruang tamu . Dan tubuh tu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . 


Mak si Bf pun bagi surat dekat GF . Surat yang bertulis :

Sayang , awak menang... semalam awak dapat hidup sehari tanpa saya . Saya pasti esok dan 

seterusnya pasti awak dapat hidup bahagia tanpa saya . iLOVEyou . . Y_Y

No comments: