Followers

Thursday, March 10, 2011

Ketensionan

hye dear blog...
rasa mcm lama gila xmengupdate entry di blog ku ini..
agak bz da penat skit so ssh la nak menambah entry baru dlm
blog sy y xseberapa nie...
last weekend, ada kenduri arwah tokwan so mmg kena balik kg la kan..
then tertangguh la sat nak tengok WE GOT MARRIED (WGM) variety show..


so bagi sesapa yang minat nak tengok tapi xtaw nak tengok kt mana juz klik di sini sja yea... :).. memang best la... xpa la benda baik kan then ley jumpa sedara mara ag kn.. utk mengeratkan silaturrahim antara sedara :)

klik disini yea --->>> We Got Married KHUNTORIA COUPLE

[p/s: kalo dpt macam nichkhun memang syok la.. terlebey caring r.. hoohho.. ley cair la...]



soknya dengan bersemangat bangun buka laptop kononnya nak sambung tengok la.. then buka la episod y belum tgk...
 setelah sekian lama, sy pelik la pesal la xbuffering ag nie... jadi mcm nie ja..
tension la kalo xley tengok... dah la mood skrng nak tengok WGM ja...

punya lama tunggu, last2 kuar macam nie sja.. ~sob..sob

akhirnya setelah buhsan menunggu, akhirnya boley jugak tengok... alhamdulilah... nsb bek xkempunan...



yeah...akhirnya boleh jugak tengok :P




waktu y boley tengok video tanpa gangguan untuk buffering bukan waktu genting... walaupon sy taw ramai yang tahu tentang perkara ini tapi sy mahu berkongsi saja.. waktunya:
~jam7.00pm
~jam12 & above
~jam6.30


sekarang y sy sedang tengok 
YONGSEO COUPLE/ SWEET POTATOES COUPLE 
KHUNTORIA COUPLE



yang lama2nya macam malas gak la tapi tengok keadaan dulu la...
best sangat2 drama realiti tv nie, WE GOT MARRIED.. 
realiti kehidupan artis di korea 
kalo bagi sesiapa yang tension2 tue, meh la join tengok sekali...
ia boley membuat anda ketawa,tersenyum, 
mengimaginasi akan watak hero etc...

jangan risau ia ada subtitle english... 
sy pon dalam plan nk belajar bahasa korea so nanti bila tengok drama/movie xperlu dh la akan subtitle...hehhe

jumpa di entry y akan datang...
감사합니다 (gamsahabnida) & 안녕 (annyeong)

No comments: