Followers

Saturday, February 19, 2011

Bulan Kelahiran Saya ialah MEI !

 





** Keras hati & degil.
++ itu adalah sy :).. mama sy selalu kata, kamu nie degil la... apa y owg cakap semua xnak dengar...

 

**Kuat semangat & bermotivasi tinggi


++yes.. sy jenis owg y kuat semangat.. bila sy nak kan sesuatu ay akan usaha tuk dapatkan nya... :)
 

**Pemikiran yang tajam
++ xsure la..dr segi apa itu.. ?^-^
 

**Mudah marah apabila tidak dikawal. 
++yes tahts me... ^-^ tapi sy cepat sejuk..tapi sy xsuka nak marah2 owg nie wt sakit hati ja..
 

**Pandai menarik hati & perhatian orang lain
++perlu tanya pada owg lain y penal kenal sy...^-^ 10q..
 

**Perasaan yang amat mendalam.

++if i care to someone, i will help them as i can.. if i in love wif someone, i will him love him with all my soul... i will do anythng to make him happy, make him smile, if i can i want to protect him,.. his smile makes me happy^-^
 

**Cantik dari segi mental & fizikal
 ++terima kasih ALLAH kerana memberikan sy ini.. cantik dari segi mental & fizikal
 

**Tidak perlu dimotivasikan
 ++betul tue but sometimes sy perlukan owg untuk memotivasikan sy bila sy dalam keadaan stress, keliru, emosi...
 

**Tetap pendirian, tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain
++betol2...
 

**Mudah dipujuk.
++hehhe..kelakar la y ini ^-^... but its trus... sy jenis cpt marah & sejuk... xsuka la simpan lama2.. but depend la situasi pada ketika itu...
 

**Bersikap sistematik (otak kiri).
++ maybe :)
 

**Kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu
++maybe... sometimes i can guess what other people think... 


**Bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit
++even susah nak mengaku but betol... ^-^
 

**Daya khayalan yang tinggi
 ++khayalan?? sy bukan jenis owg y suka berangan but sy ada angan2.. ^-^







**Permikiran yang tajam
++maybe la.. no komen bout this ^-^..next ..
 

**Pandai berdebat
 ++not sure bout this... im lack of thng like this.. if someone told me to hold microphone, suddenly im nervous, im speechless





**Fizikal yang baik.
++alhamdulilah, sekarang nie sy mempunyai fizikal y baik... jz dlm proses tuk maintance kan berat badan... [xsangkut tengok da bny sparetayar :( ] ^-^
 

**Kelemahan sistem pernafasan
 ++ mcm pelik jer kan dengar.. tpi rasa mcm ada kena skit2 la.. bila sy kena selesema teruk [boley kena dr mcm2 aspek.. xtually sy ada alergic ngan habuk,debu..], OMG mmg xley nak nafas la... 


**Suka sastera, seni & muzik serta melancong
 ++ suka sastera & seni?? OMG...that not me.. lukis pon xreti...nak wt cma na tangan keras sikit.. tapi kalo muzik & melanc0ng 2 sy suka2.. :) even xdk bakat sGt dlam muzin but i like music...
 

**Tidak berapa suka duduk di rumah
 ++hmmm..boley la.. kalo buhsan sy selalu kuar la.. xpon cuci2 mata jer..
wt masa sekarang $$$ kurang so kena duk umah la... chating ker, men game CSI dlm Fb ker, blogwalking ker n etc... 


**Tidak boleh duduk diam
 ++tersangat2 la betol... hehhe.. memang sy xley duk diam... ada jer y nak dibuat.. xtaully sy xsuka buhsan/xdk keja nak buat... mcm sekarang nie [pratikal], selalu xdk keja smp sy y g jmpa mna2 technicion tny da pa2 y boley sy tolong/boley bg sy kerja x...?
 

**Tidak punya ramai anak
 ++no komen tentang nie... g pon sy belum kawin kn... insyallah ada jodoh , akan ada la anak kn... ^-^
 

**Rajin dan bersemangat tinggi.


++ xtaw la betol ker x... rasa2 mcm betol ja..hehhe... waktu sy dlm proses berkenalan dengan MY DEAR sy, dya kta sy nie rajin :) [malu pulak bila ingt balik cita lama ^-^]
 

**Agak boros
++ hmm..rasa agak betol la but depend la.. xtually sy selalu aim dlu pa y sy nak tHen sy akan kumpul duit/bila dh da duit[bila loan masuk] ,terus sy pegi beli barang y sy nak :)








OMG...bila tengok balik..banyak nya kena ngan diri sy nie... xperla...y mana kurang elok sy akan perbaikinya lagi... ^-^


so, korang dh taw ker rahsia kelahiran bulan kowng.. kalo boleh kita share2 la yea...
ala kt Facebook, banyak application mcm nie... cari jer kt sana, jumpa la tue...

No comments: