Followers

Saturday, July 10, 2010

Sakit yang Teramat


pagi2 hari selepas solat subuh tdi, terasa sakit pinggang sangat2....
xtaw naper.... dalam kesaitan tue akhirnya ku terlelap juga....
then bila dah bagun still rasa sakit tapi bukan pinggang dah tapi perut pulak...
aiyo...

pa la nasib saya yer dalam sehari ini... mcm2 sakit ler...
Hanya ALLAH yang taw betapa sakit nyer perut sy masa tue,
rasa macam nak terkeluar usus2 kecil dan besar... [ mcm hiperbola pulak.... melebih2 pulak... :) ]
disebabkan kesakitan yang dialami ni, ak hanya tidur n baring saja seharian ini...

Kadang kala, kesakitan yang dialami ini adalah salah satu cara
pembuangan dosa2 kecil
yang telah kita lakukan sama ada sesama manusia or pada yang Pengcipta...
Perasaan x, kdng2 kita demam, selesema, batuk2, sakit mcm2 la... ada x, ada kan so ini secara tidak langsung segala dosa2 kecil telah dibersihkan melalui kesaitan yang dialami...

OMG, perut saya still rasa sakit sangat2.... YA ALLAH..
terasa mcm nak pengsan pon ada jugak nasib la kekuatan saya masih kuat kalo x,
nampak gaya nya dah terbaring dihospital dah pa...

p/s : hope kesakitan ini berkurang dihari pendaftaran pada 12julai 2010,isnin ini...

No comments: