Followers

Wednesday, June 30, 2010

Saya gila masa cuti semester ini 1/2010


WhT Happen to me..?
OH My God.. :)
xsmp 2mggu cuti hmpr 3-4 novel y saya beli... [gil agak ni]
ni menunJukkan bahawa y kebuhSaan semasa cuTi makin meNingkat....
heheheh

kejap2 nak fikir novel yang dah dibeli cuti ini....

[+] Cinta Kau Dan Aku



[+] bicara hati



hanya 2 aje...hehehe y novel bawah ini beli awl bulan4...

[+] Biar Ym berbicara

sangat2 menarik novel ini..merata sy cari...
dari kedah hingga ke pulau....
dari tesco sg petani, then kedai2 buku d area sg petani, then g ker queensbay, g ker Gurney Plaza balik ke seberang G ker meGamall then ke jusco....
penat2 pusing akhirnya jumpa di....
MEGAMALL.... ~wee....

masa tue sy kuar bersama kawan2 sekelas... sje nak jalan2...
then terniat nak g poPular.... pastu 1st palce ofcz la AREA NOVEl... :)
my MR.F marah kalo sy selalu berimaginasi dengan noVel2 ni....hehehe
sory yea... janagn marah.. xtaw nak wt pe masa cuti, so baca aje la novel....
then tergamam bila nmpak banyak gila novel BIARLAH YM BERBICARA....
excited nyer sy masa tue...

then sy terus call my cZen that sy dah jumpa....
gila hepy sy hari itu... :P....
nOVEL Y saya cari akhirnya jumpa jugak.... yahooo.... :)

yang wt novel itu istimewa bg sy... ?
nama character hero dalam cita itu then bagaimana mana dowg bercinta....
agak kena dengan kehidupan sy la.. permulaan perhubungan sy dengan MR.F melalui Ym juga....
maybe kebetulan kn but sy sukakan nya....
BIarLAh Ym BerBicara menganai apa2 pun....

sekarang pon ym digunakan jugak.... but kami lebey suka guna SKYPE... :)
sama aje fuNgsinya...



No comments: