Followers

Monday, June 28, 2010

kalo bOley wt mesti best.... :)


cuti2 ini terfikir lak saya...
kalo buat aktiviti lasak kan best... :)
ada la aktiviti2 y sy ingin buat but belum berkesempatan ag.... :(

INSYALLAH, kalo umur sy pnjang ingin sy buat semua tue....
dah lama2 sgt sy teringin nak wt tapi apakan daya...
reason : masa xdk sgt nak wt aktiviti lasak mcm ny + duit kena la cukup kalo xjgn harap la + kena mber2 bwu best main ramai2... :)


dibawah ini antara aktiviti yang sy ingin buat :


~ AKTIVITI FLYING FOX ~

~WAH...bestnyer kalo sy berada dalam pix ini... tapi bukan sy..~


~bila la boley merasa ni...~



~best nyer~


~ AKTIVITI PAINTBALL ~

~ best kalo boley main...~







~insyalla kalo berkesempatan sy akan menyertainya~



~ AKTIVITI ROCK CLIMBING ~

~aktiviti ini agak merbahaya but menarik~


~cara2 basic untuk rock climbing~








~ AKTIVITI KAYAK ~


~tapi xmo la mcm ny... menakutkan jer...~

~best kalo boleh buat.. hmmm~



~ AKTIVITI PAYUNG TERJUN ~

~antara fav aktiviti y sy nak sangat2 buat kalo boley...~

~best nyer kalo boleh berada di udara :)~




No comments: