Followers

Sunday, May 9, 2010

keIngiNan

esok mula lah kehidupan ku sbg serang yang dewasa, alam 20an...
kejap jer ak rsa kehidupan ku ini.... dan bila2 masa pon ALLAH nak tarik balik kenikmatan, kesenangan, kelebihan yang diberikan... kalo ALLAH menarik balik pa yang diberikn means kita sebagai hambanya tidak mempunyai2 pa2... ( zero.. )

pa yang ak inginkan adalah melihat owg yang ak sayang bahagia dan gembira termasuk la DYA..
ak juga ingin menggembirakan kedua ibubapa ku serta boleh berbakti kepada mereka.
ak nak parents ak bahagia dana ak nak jadi anak yang solehah tuk kedua ibubapa ku..

ak sedar sekarang hubungan ak ngan dya masih seperti biasa but tidak semesra dahulu.. ak terima dan redha pa yang terjadi kerana ini terjadi disebabk kesilapan ak.. kalo ak xmulakan nya mesti skrng ak gembira ja ngan dya but perkara dah pon terjadi.. ak kena sabar dalam menempuh pa jua dugaan yang terjadi..

walaupun sekarang ak ngan dya, kurang mesra mcm dulu tapi sekurang-kurang kami da jugak berchating d ym or skype dari x bercakap langsung.. even kadang2 ak jz ley tgk dr jauh pon dah memadai la.. even xdpt cakap ngan dya face to face tapi jz tgk dya ley datang class, nmpak dya dah ckp la.. tapi suma ny menyakitkan.. semua ini terjdi atas kesilapan ku sendiri jugak..
kalo ak xmulakan semua ny, dya xkan bertindak macam ini...
kenapa lah ak wt macam tue..betapa menyesal nya ak ats kesilapan dan kebodohan ku sendiri..
" terlajak perahu boleh diundur tapi terlajak kata buruk padahnya.." then kerana mulut badan binasa.. that happen to me..
ak betol2 menyesal atas pa yang terjadi..

pa y ak nak kan sempena hari kelahiran ku esok adalah ak ngan dya berbaik semula.. ak rindukan saat kami bersama2, luangkn masa bersama2 dya...
bestnyer rasa tapi xtaw la sama ak berpeluang tuk merasainya semula...
ak sangat2 menyayanginya dan nak bersamanya selalu...

YA ALLAH, bglah kesempatan kt ak tuk membaiki kesilapan ku ini.. ak ingin merasa kebahagiaan, kegembiraan yang sebelum ni..
sesesungguhnya ak berharap pada mu..
AMIN...

No comments: