Followers

Sunday, May 9, 2010



0ST ADAMAYA


Semenjak kau hadir dalam hidupku Tiada lagi keresahan Kau mengetuk pintu hatiku Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta Kau yang memberi rasa Kau yang ilhamkan bahagia Hingga aku terasa indah

Maaf jikaku tidak sempurna Tika bahagia mula menjelma Bila keyakinan datang merasa Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu Merindui dirimu Memiliki dirimu Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta Kau yang memberi rasa Kau yang ilhamkan bahagia Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta Hingga aku rasa indah


suka ak dengar lirik lagu OST ADAMAYA ni.. even lagunya agk slow tapi liriknya sgt menyentuh hati..

ak pon xtaw mengapa ak sukakan lagu ny


ak bukan jenis reti luahkan pa yang ak rasa even nak wish pa2 pon ak kena susun ayt dulu..

ak hanya boleh luahkan pa yang ak rasa dalam blog ak.. bukan ak xnak citakn kt owg len but ak xmo susahkan sesiapa tuk mendengar masalah ak.. then ak xmo dowg fikir ak ny jenis xreti nak selesaikan masalah sendiri..


even ak marahkan sesiapa or sakit hati ngan sesiapa pon..ak xley nak balas balik dengan owg yang sakitkan hati ak or owg y susahkan ak.. susah tuk ak nak bg dowg rasa balik macam mana ak rasa..

better ak pendamkan nya lagi baik.. even da owg yang marahkan ak guna prinsip ny,



"ak rela hati, perasaan ak disakiti dari ak wat owg lain sakit hati"..

ak taw even tue nampak macam ak biarkan diri ak dipijak2 or permainkan tapi ak telah didik oleh parents ak tidak menyakiti hati dan perasaan owg lain.. jangan cari pasal/gado nagn owg lain..

tue yang mama ak selalu pesan..


ak bukan jenis owg yang bersifat terbuka kalo is berkaitan dengan hati dan perasaan..

ak juga bukan artis yang boleh meluahkan pa yang ak rasa melalui nyanyian or baik2 lirik lagu..

ak juga bukan jenis owg yang pandai bersyair meluahkan pa yang ak rasa melalui sajak or syair ...dan ak bukan seowg yang puitis dan sebagainya...

juz ak boleh luahkan pa yang ak rasa dalam blog ak sendiri.. even ia xley nak bagi ak nasihat or teguran dalam pa2 masalah saya tapi bg sy dah memadai tuk ak melepaskan masalah yang wt ak rasa serabut...



kenapa sekarang ny ak rasa diri ak ny bermasalah..? xtaw dimana puncanya..

mungkin ak jauh dari YANG MAHA PENCIPTA sekarang..that why macam2 yang terjadi..








No comments: